Butikker

Fru Balchens har egen kafe med uteservering i Aamodtgården, og har åpent torsdag til søndag. De serverer lunsj og kaffe, og arrangerer ulike tilstelninger i løpet av året. Byen Vår kåret Fru Balchens til månedens butikk i Kongsvinger for juli 2007. Følg dem på Facebook.

Krudt er en kreativ butikk som holder til i den koselige bygården Hultgrengården, midt i hjertet av Øvrebyen. Her finner du mange deilige gourmetprodukter, skandinavisk interiør, kunstglass, håndlagde designprodukter, lamper, babytøy fra norske Lillelam og Memini, vesker, skjerf og smykker – og en egen liten krok tilegnet herrene. Dette er en annerledes butikk som absolutt er verdt et besøk!

Kafé Bohem i Baanerudgården ble startet 2018, følg dem på Facebook.

Hjerterom maleskole tilbyr de nybegynnerkurs i olje/akryl. Du finner mer informasjon om dette på deres hjemmesider.

Frøken Herdahl er en butikk med fargesprakende fantasier for damer. Her er det kunst på veggene og flotte kunstglass og keramikk i hyllene. Tiffanyengler i kunstglass er populært til alle anledninger! De har gode leverandører på klær, og noen modeller blir også lagd lokalt. De er også gode på smykker og hodeplagg. Velkommen til  en godteributikk for damer.

I tillegg ligger Winni og Riseth terapisenter i Øvrebyen.